- Autor: danica zapletalova
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kapusta hlávková | 140 |
Eidam 30% | 50 |
Bílek | 70 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Strouhanka | 40 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 1913 kJ
Bílkoviny (g): 29,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 43,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 957 kJ
Bílkoviny (g): 14.5, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 21.5, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Kapustu uvaříme v osolené vodě, pak rozebereme na listy. Sýr nastrouháme najemno a smíchám s bílky, lehce osolíme a opepříme. Pekáček vymastíme olejem, dáme vrstvu kapustových listů, zalejeme sýrovou směsí a postup opakujeme, nakonec posypeme strouhankou. Dáme do trouby zapéct.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.